top of page

Organisatieontwikkeling

Welkom!
We kijken ernaar uit om uw organisatie te ondersteunen op de weg naar succes

Bij Unfold Your Company leggen we de nadruk op het cruciale belang van welzijn binnen organisaties. We combineren geavanceerde ademwerktechnieken met persoonlijke, professionele ontwikkelingsstrategieën en coachen met paarden in onze workshops en retraites. Dit wordt onderstreept door een studie waaruit blijkt dat 80% van de mensen niet effectief ademt, wat leidt tot stress, slaapproblemen en concentratiestoornissen. Door de focus te leggen op ademwerk, helpen we individuen en teams om stress te verminderen en hun welzijn te verbeteren.

Wij begrijpen dat het bevorderen van een goede werkomgeving, het reguleren van werktijden en het bieden van voldoende ondersteuning essentieel zijn, maar het voldoen aan individuele behoeften blijft een uitdaging. Daarom benadrukken we het belang van zelfontplooiing; wanneer werknemers goed voor zichzelf zorgen, kunnen ze hun specifieke behoeften beter aangeven en bijdragen aan hun persoonlijke en professionele groei.

Onze workshops stimuleren niet alleen individuele groei, maar versterken ook de teamgeest binnen organisaties. Door te investeren in de ontwikkeling van medewerkers, merken bedrijven dat dit leidt tot zowel individuele als bedrijfsmatige groei. Werknemers die in contact staan met zichzelf ervaren meer voldoening en geluk, wat een positieve invloed heeft op de algehele sfeer en productiviteit van het bedrijf. Door deze filosofie te omarmen, plukt een organisatie de vruchten van deze positieve energie, wat bijdraagt aan een gezondere en productievere werkomgeving.

Samengevat is de focus op stressvermindering en het belang van effectief ademwerk van cruciaal belang, niet alleen voor de individuele werknemer maar ook voor de algehele gezondheid en productiviteit van een organisatie.

WildStories-038.jpg

Deep breathing brings deep thinking and shallow breathing brings shallow thinking. ~
 
-Andy Stanley- 

WildStories-055.jpg

"Ontdek hoe Unfold's diensten productiviteit,
teambuilding en welzijn versterken."

Bewustwording en zelfinzicht:

Verbetert zelfbewustzijn en inzicht in eigen sterke en zwakke punten, wat samenwerking en communicatie ten goede komt. 

 

Stressmanagement:

Biedt technieken zoals ademwerk en ontspanning om effectief met stress om te gaan, wat leidt tot een gezonder werkklimaat.

 

Verbinding met het team:

Versterkt teamrelaties door authenticiteit en openheid, wat een gevoel van verbondenheid bevordert.

 

Persoonlijke groei:

Biedt workshops die mensen dichter bij zichzelf brengen en hun innerlijke kracht onthullen, wat het team veerkrachtiger maakt.

 

Zelfexpressie:

Moedigt expressie van gedachten en gevoelens aan, wat bijdraagt aan creativiteit en communicatie binnen het team.

 

Holistische benadering:

Integreert fysieke, mentale en emotionele aspecten in onze programma's, wat leidt tot een evenwichtige en alomvattende ontwikkeling van mensen en een harmonieuze werkomgeving.

Hoewel al onze trainingen in de kern individueel gericht zijn, benadrukken teamtrainingen de dynamiek tussen het individu en het team. Ze richten zich op authenticiteit, openheid, en benadrukken het belang van de onderlinge verbinding binnen een team.

Unfold Yourself presenteert

 twee verschillende trainings-mogelijkheden

voor organisaties.

Bij persoonlijke trainingen ligt de focus vooral op zelfreflectie en zelfrealisatie. We nemen de tijd om te baden in onze binnenwereld, ontdekken potentiële blinde vlekken, en leggen de nadruk op zelfrelativering en het aanleren van zelfregulatie-tools om effectief om te gaan met stress.

Waarmee kunnen we uw
organisatie helpen?

Workshops worden op maat samengesteld en zijn beschikbaar op aanvraag, zowel op onze locatie als op verplaatsing.

Wij bieden zowel halve/hele dagen als retraites aan.

WildStories-070.jpg

Retraites

Verlangt jou organisatie naar een unieke ervaring waar zelfontplooiing hand in hand gaat met ontspanning en plezier?

Hoewel we de cruciale rol van zelfontplooiing niet genoeg kunnen benadrukken, erkennen we ook het belang van ontspanning en het creëren van ruimte voor plezier.

Unfold Yourself ontwerpt op basis van individuele behoeften, grootte en budget gepersonaliseerde retraites.

 

Van een terugkeer naar de basis tot luxueuze retraites.

Wat mag je verwachten van een retraite met Unfold?

Zelfrealisatie staat centraal, met een nadruk op het belang van ademwerk, lichaamsbewustzijn en zelfexpressie als constante elementen in onze retraites. We benadrukken ook voortdurend de kracht van de natuur en hoe wij als mensen er bewust of onbewust deel van uitmaken.

Elke retraite wordt zorgvuldig en in overleg uitgewerkt. Of het nu gaat om teams die op een dieper niveau met elkaar in contact willen komen, medewerkers die individueel op zoek zijn naar verdieping, of leidinggevenden die hun persoonlijke ontwikkeling willen aanscherpen, de afwisseling van inspanning en ontspanning maakt het tot een onvergetelijk en vooral waardevol avontuur. De effecten zullen nog maandenlang voelbaar zijn, daarom voorzien we na elke retraite enkele opvolgingstrajecten om iedereen te ondersteunen bij het integreren van de opgedane inzichten.

Vraag een Aangepaste Offerte Aan:

bottom of page