top of page

vr 22 apr

|

Arendonk

Cacao ceremonie

Kom en ervaar de hart openende kracht van cacao. De avond staat volledig in teken van alles loslaten. Met shake oefeningen, verbinding en voelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cacao ceremonie
Cacao ceremonie

Tijd en locatie

22 apr 2022, 19:00 – 22:00

Arendonk, De Lusthoven 41, 2370 Arendonk, België

Over het evenement

Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren, helemaal terug naar Maya- en Azteekse tradities in Midden- en Zuid-Amerika, gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Pure cacao wordt gebruikt als een hartopenend medicijn voor mensen om veilig ontwaken, openbaring en innerlijke genezing te ervaren. Cacao wordt gebruikt in een heilig medicinaal ritueel, waarbij intenties worden vastgesteld en eenmaal geconsumeerd, euforische toestanden worden ontgrendeld, negatieve emoties worden vrijgegeven en we in staat zijn om onszelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam.

Cacao is een vasodilator die de bloeddruk verlaagt. Heb je hartklachten, hoge bloeddruk, nieraandoeningen, geestelijke aandoeningen of gebruik je anti depressiva neem dan altijd contact op met je arts om te informeren of je aandoening of/en het gebruik van je medicatie te combineren is met cacao.

Tickets

  • Cacao ceremonie

    € 55,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page