top of page

za 27 apr

|

Arendonk

Verbindende workshop voor koppels

Verwelkom de liefde in onze workshop, waar koppels de kracht van verbondenheid en gezamenlijke adem ontdekken. Laat je leiden door de harmonie van ademwerk en verdiep jullie samenzijn, afgesloten met een liefdevol gedeelde maaltijd.

Verbindende workshop voor koppels
Verbindende workshop voor koppels

Tijd en locatie

27 apr 2024, 15:00 – 19:00

Arendonk, De Lusthoven 41, 2370 Arendonk, België

Over het evenement

Ervaar de verbindende kracht van samenzijn in onze speciaal ontworpen workshop voor koppels. In een veilige en warme omgeving zullen jullie samen het pad van verbonden ademwerk bewandelen, diep duikend in de kracht van gezamenlijke stilte en harmonie. Deze workshop is meer dan een oefening; het is een viering van jullie band, waarbij jullie leren af te stemmen op elkaars ritme en ademhaling, wat leidt tot een dieper begrip en grotere intimiteit.

Als afsluiting van de sessie delen jullie een zorgvuldig bereide kleine maaltijd, wat de ervaring van eenheid en gemeenschappelijkheid versterkt. Deze gedeelde maaltijd symboliseert de voeding voor jullie relatie, het koesteren van de liefde die jullie delen. Deze workshop is een unieke kans om de dagelijkse sleur te doorbreken en opnieuw te verbinden in een waarachtige en zinvolle samenzijn.

Lidmaatschapsaanbieding
Koop een abonnement en ontvang tot 30% korting op dit evenement

Tickets

  • Verbindende workshop

    Met dit ticket heb je als koppel toegang tot deze workshop

    € 180,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page