top of page
WildStories-001.jpg

Welkom

Voeg jouw licht toe aan Unfold Yourself

Zit zelfontwikkeling in je bloed?
Wordt lid van Unfold Yourself.

 

Sluit je aan bij Unfold Yourself en laat jouw reis beginnen.
Als lid ontvang je een waardevol pakket om je groei te ondersteunen:


Ontvang 3 instructievideo's met basisoefeningen die je gemakkelijk in je dagelijkse leven kunt integreren.

Deze "Zelfzorg startset: essentiële oefeningen voor elke dag" omvat: 

 

Wat is meditatie + oefening

Wat is lichaamsbewustzijn + oefening

Wat is verbonden ademwerk +

oefening.

Profiteer van exclusieve korting op onze ademcirkels, waar je innerlijke rust kunt vinden.
 

Draag trots de Unfold Yourself broche, een symbool van zelfontplooiing en openheid.

 

Ontvang een set triggerpoint/massage ballen.
 

Ontvang een exemplaar van 'Unfolded Minds,' geschreven door Wim Verhoeven, een boek dat diep ingaat op intuïtieve intelligentie in het tijdperk van afleiding en bewustwording.

Maak hieronder je keuze
 

Aankoopprocedure voor een pakket of zelfzorg startset

Stap 1: Account aanmaken, 

Start door je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord aan te maken om een account te creëren.

 

Stap 2: E-mail verificatie,

Rond je registratie af door je e-mailadres te bevestigen.

Voer de 6-cijferige verificatiecode in die naar je e-mail is gestuurd.

 

Stap 3: Afronden van de aankoop,

Vul je persoonlijke informatie in, kies een betaalwijze en rond de aankoop af.

 

Stap 4: Toegang tot je zelfzorg startset,

Na aankoop kun je jouw zelfzorg startset altijd terugvinden door op onze website in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord via de menubalk. Navigeer naar 'Zelfzorg startset' en selecteer 'Bekijk programma'.

Je zelfzorg startset is altijd toegankelijk, zowel op mobiele apparaten als op een desktop, zodat je de video's altijd bij de hand hebt.

videofoto.jpg
Video3.jpg

.

.

 • Explore & Unfold

  15€
  Zelfzorg startset
  1 jaar geldig
  • Krijg toegang tot de zelfzorg starterset (3 online videos)
 • Interactive Unfold-experience

  99€
  Beleef en verken jezelf
  1 jaar geldig
  • Krijg toegang tot de zelfzorg starterset (3 online videos)
  • 1 jaar 20 % korting op verbonden ademcirkels
  • Ontvang de Unfold Yourself broche
  • Ontvang een set triggerpoint ballen
 • Interactive Unfold dedicated

  180€
  Beleef en verken jezelf en ga een verbintenis aan met jezelf
  1 jaar geldig
  • Krijg toegang tot de zelfzorg starterset (3 online videos)
  • 1 jaar 30 % korting op verbonden ademcirkels
  • Ontvang de Unfold Yourself broche
  • Ontvang een set triggerpoint ballen
  • Ontvang het eerste exemplaar van Unfolded Minds

Disclaimer: Door deel te nemen aan onze workshops zowel On als Off-line, gericht op emotioneel werk en zelfbewustzijn via meditatie, lichaamswerk en ademwerk. Erkent u het belang van persoonlijke verantwoordelijkheid en zelfzorg. Unfold Yourself door Landgoed Reenheide biedt een veilige omgeving maar benadrukt het belang van uw eigen inschatting en verantwoordelijkheid. De inhoud van onze workshops, inclusief video's en informatie, is intellectueel eigendom van Unfold Yourself door Landgoed Reenheide en mag niet zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. De workshops zijn informatief en educatief en vervangen geen professioneel medisch of psychologisch advies. Deelnemers dienen passende professionele ondersteuning te zoeken. Let op de contra-indicaties voor ademwerk waaronder: * Zwangerschap * Astma of epilepsie * Zware PTSS * Netvliesloslating of glaucoom * Nierziekten of -aandoeningen * Hoge bloeddruk of diabetes * Hersen- of buikaneurysma * Cardiovasculaire ziekte * Ongecontroleerde schildklieraandoening * Medicatie die de hersenen beïnvloedt * Psychiatrische aandoeningen * Recente psychiatrische opname of emotionele crisis * Medische redenen die heftige inspanning en emotionele ontlading beperken. Bij twijfel, raadpleeg uw arts. Korting op ademcirkels geldt alleen voor abonnementhouders en is niet overdraagbaar. Het boek "Unfolded Minds" zal beschikbaar zijn na de eerste publicatie. Bestellingen worden verzonden na de officiële uitgave.

external-file_edited.png

Krijg toegang tot de video`s

inloggen

( inloggen ook mogelijk via het pagina menu) 

videofoto.jpg

Wat kan je verwachten van de Zelfzorg startset?

Online zelfzorg starterskit:

"Jouw pad naar innerlijke groei"

Ontdek de kunst van zelfzorg en innerlijke groei met ons veelzijdige online programma. Dit programma bevat drie zelfzorg videos en is een perfecte introductie voor zowel beginners als de meer ervaren zoekers naar persoonlijke ontwikkeling. Het is ontworpen om wekelijks herhaald te worden, waardoor het een integraal onderdeel van je zelfzorg routine wordt.

Online meditatie:

Begin je reis met onze eerste video, waarin de essentie van meditatie wordt onthuld. Leer wat meditatie echt inhoudt en hoe het je persoonlijke ontwikkeling kan stimuleren. Ervaar een basis meditatiesessie waarbij de focus ligt op het begrijpen en ervaren van meditatie. Deze sessie zal je helpen een fundament van rust en zelfinzicht te leggen.

Online lichaamsscan:

De tweede sessie neemt je mee op een ontdekkingsreis door je lichaam met een lichaamsscan. Gebruik de triggerpoint bal om diepe spierspanningen los te laten en een dieper gevoel van ontspanning te bevorderen. Deze techniek is essentieel om bewust te worden van fysieke sensaties en spanningen, en hoe deze met eenvoudige technieken verlicht kunnen worden.

Online verbonden ademwerk:

Als afsluiter bieden we een korte sessie van verbonden ademwerk. Leer de basisprincipes van deze ademhalingstechniek en hoe je de ademhaling kunt gebruiken als een instrument voor zelfzorg en emotionele regulatie. Deze sessie is gericht op het creëren van een diepere verbinding tussen lichaam en geest.

WildStories-045.jpg

Profiteer van onze exclusieve aanbiedingen op Unfold Yourself ademcirkels

Grijp nu je kans om te profiteren van onze speciale aanbiedingen, exclusief voor jou! Met ons aanbod kun je het hele jaar door genieten van aanzienlijke kortingen op onze unieke Unfold-ervaringen en verbonden ademcirkels.

Interactive unfold-experience: 20% Korting 

Interactive unfold Dedicated: 30% Korting

Een heel jaar door korting op verbonden ademcirkels als een extra voordeel, kun je het hele jaar door genieten van onze verbonden ademcirkels tegen gereduceerde prijzen. Deze ademcirkels zijn een krachtige manier om een diepere verbinding met jezelf en anderen te ervaren, terwijl je werkt aan emotionele balans en welzijn.

Verrijk je zelfzorgroutine met ons online zelfzorg programma, nu inclusief twee hoogwaardige kurken ballen.

Bodyscan met Massage/Triggerpoint Bal:

Leer spanningen in je lichaam te ontdekken en te verminderen met onze speciale bodyscan oefening, gebruikmakend van de bijgeleverde kurken ballen.

Ideaal voor Spanningsverlichting: Deze kurken ballen zijn perfect voor het identificeren en loslaten van diepe spierspanningen, waardoor je een dieper lichaamsbewustzijn en ontspanning bereikt.

Kies voor deze uitgebreide pakketten zoals de "Interactive unfold-experience" en "Interactive unfold dedicated" en til je zelfzorgroutine naar een hoger niveau met de natuurlijke en effectieve kurken ballen. Begin vandaag nog met het verkennen en verlichten van lichaamsspanningen op een duurzame en comfortabele manier!

Enkel voor leden die kiezen voor:

Interactive unfold-experience of Interactive unfold Dedicated 

Unfold Yourself broche:
Een symbool van zelfontplooiing en openheid

Voeg een vleugje elegantie en symboliek toe aan je outfit met onze prachtige Unfold Yourself broche.

Dit stijlvolle accessoire is niet alleen een verfijnde toevoeging, maar draagt ook een diepere betekenis van zelfontplooiing en openheid.

Productbeschrijving:

Elke broche is liefdevol hand-afgewerkt met witte emaille bloemblaadjes, waardoor het de schoonheid en puurheid van de natuur uitstraalt.

 

Grootte: 30mm (L) x 28mm (B)

Metaalkleur: goudtint

Sluiting: pin en veiligheidssluiting

Enkel voor leden die kiezen voor:

Interactive unfold-experience of Interactive unfold Dedicated 

Unfolded Minds:

Intuïtive intelligentie in een tijdperk van afleiding en bewustwording

In "Unfolded minds" deelt Wim Verhoeven zijn transitie van de maatschappelijke ratrace naar een leven meer in harmonie met de natuur en zijn ware zelf. Hij verkent oude wijsheid, sjamanistische lessen, wetenschappelijke inzichten, mythen en de band tussen mens en natuur, vaak genegeerd in onze moderne samenleving. Verhoeven, actief als paardencoach en ademhalingstherapeut, onthult hoe hij tot diepgaande levensinzichten kwam. Hij toont aan hoe moderne afleidingen zoals digitale technologie en sociale media ons welzijn en zelfverbinding beïnvloeden. Het boek biedt praktische tips voor een authentieker leven door innerlijke wijsheid, met nadruk op onze natuur. Het moedigt lezers aan om hun innerlijke kompas te volgen en de wonderen van het leven te herontdekken, pleitend voor persoonlijke groei en een diepe menselijke verbinding met onze omgeving.

Dit boek, geboren uit de zoektocht naar evenwicht en draagt bij als een handboek voor ons menselijk bestaan. Het neemt ons mee door de geschiedenis en het heden van de mensheid en biedt inzichten in onze emoties, besluitvorming en verbinding met de wereld.

 

Het nodigt uit tot zelfreflectie en het herstel van de verbinding met onze intuïtie. Door vragen te stellen over onze missie op aarde en onze seizoenen, stimuleert het diepgaand onderzoek naar de betekenis van ons bestaan.

 

Het benadrukt de onschatbare waarde van verbinding met de natuur, onszelf en anderen. Een leidraad voor het ontdekken van de schatten van ons mens-zijn en het belang van zelf ontplooiing.

Book-Cover-Mockups.png
bottom of page