top of page

za 28 sep

|

Arendonk

Verbonden ademcirkel

Ervaar de samenbindende magie van ademwerk. Verken de diepgaande invloed van ademtechnieken op persoonlijke transformatie, het verkrijgen van nieuwe inzichten en het bevrijden van vastgezette emoties.

Verbonden ademcirkel
Verbonden ademcirkel

Tijd en locatie

28 sep 2024, 19:00 – 22:00

Arendonk, De Lusthoven 41, 2370 Arendonk, België

Over het evenement

Onze sessies zijn ontworpen om een diepgaande ervaring te bieden, beginnend met een moment van delen waar iedereen wordt uitgenodigd om zijn of haar intenties te delen. Dit schept een sfeer van openheid en verbinding vanaf het allereerste begin. Vervolgens zal er een gedetailleerde uitleg volgen over wat je kunt verwachten tijdens de sessie. We zullen de techniek van het verbonden ademwerk introduceren, een krachtige methode die niet alleen helpt bij het vrijmaken van fysieke spanning, maar ook emotionele en energetische blokkades kan opheffen. Deze inleiding is perfect voor zowel nieuwkomers als degenen die al bekend zijn met de praktijk, om een dieper begrip te krijgen van het proces.

De ademsessie zelf wordt geleid door professionele ademcoaches, die er zijn om te ondersteunen, te begeleiden en een veilige ruimte te bieden voor iedereen om te verkennen en te groeien. Onder hun begeleiding zul je in staat zijn om je eigen innerlijke reis te maken, ontdekkingen te doen en misschien wel nieuwe aspecten van jezelf te onthullen.

Na afloop van de ademsessie creëren we ruimte voor rust en reflectie, waarbij we fruit en thee aanbieden. Dit moment biedt de gelegenheid om je ervaringen te delen, te luisteren naar de verhalen van anderen en de sessie op een zinvolle manier af te ronden. Lees altijd voor inschrijving onze contra-indicatie lijst . Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen. We verheugen ons op een inspirerende sessie samen.

Tickets

  • Verbonden ademcirkel augustus

    € 55,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page