top of page
WildStories-110.jpg

Stap binnen in de wereld van Unfold yourself, een bruisend bedrijf voor persoonlijke groei in een tijdperk waarin zelfontwikkeling de sleutel is tot succes en vervulling. Maak je klaar om een reis te maken waarin jouw zelfontplooiing centraal staat.

Missie en Visie:

Unfold yourself staat paraat om jou te begeleiden op een avontuur van zelfontdekking en empowerment. In een wereld die constant versnelt, geloven wij in de kracht van bewustwording om jouw eigen koers te bepalen. Onze missie is om je te helpen bloeien te midden van de chaos, en onze visie is geworteld in de overtuiging dat een diep begrip van jezelf de sleutel is tot een bevredigend leven.

Ons team

Wim, onze hoofd facilitator, heeft de weg geplaveid naar het echt leren vertrouwen op je gevoel. Zijn twee paarden fungeren als ongeëvenaarde gidsen, ze tonen op unieke wijze wat er op dit moment voor jou nodig is en brengen je terug naar je ware natuur. Daarnaast neemt Wim je graag mee op een reis naar je diepere emotionele en spirituele lagen. Dit bereikt hij door middel van ademwerk, lichaamsbewustzijn en stemexpressie. Laat Wim je begeleiden op een pad van zelfontdekking en groei, waar je de kracht van het vertrouwen op je eigen gevoel leert omarmen.

Lieve neemt je mee op een bijzondere reis van rationeel denken naar het ervaren van emoties. Haar eigen transformatiepad heeft haar geleid van een zeer zakelijke en rationele mindset naar het herontdekken van haar emotionele verbinding door terug te keren naar de natuur. Met een schat aan kennis op het gebied van kruidengeneeskunde fungeert Lieve als een levende encyclopedie. Ze deelt graag haar inzichten en kijkt samen met jou naar wat je lichaam van nature nodig heeft. In haar frequentiebaden begeleidt ze je op een ontspannen wijze, waarbij eventuele blokkades kunnen worden aangepakt door haar klankschalen. Lieve deelt haar wijsheid ook in workshops over kruidenleer en bereidingen. Haar oog voor detail en stijl zorgt ervoor dat ze een perfecte aanvulling is tijdens workshops, waar ze met plezier alle puntjes op de i zet. Laat Lieve je inspireren op je eigen reis naar welzijn en bewustwording.

An heeft persoonlijk moeten leren luisteren naar wat haar lichaam haar te vertellen heeft, en is daardoor de ideale persoon om je te begeleiden op deze reis. Als onze specialist op het gebied van lichaamswerk, is An vaak aanwezig als co-trainer in onze workshops. Ze begeleidt je om dieper in je lichaam te zakken en samen te verkennen welke signalen je lichaam geeft of misschien verborgen houdt. Laat An je helpen om de wijsheid van je lichaam te ontcijferen en te begrijpen.

Locatie

Gelegen in het hart van een adembenemend heidelandschap staat een prachtig landhuis, een architecturaal juweel ontworpen door Architect Van Ravenstijn in 1940. Dit landhuis, met zijn rijke geschiedenis, diende oorspronkelijk als een exclusief jachthuis binnen "de 600" – een majestueus gebied van 600 hectare, dat decennialang een toevluchtsoord was voor jagers en natuurliefhebbers. In 2005 kreeg dit historische pand een nieuw leven ingeblazen door een grondige en liefdevolle renovatie, waarbij de unieke charme en het karakter van het huis zorgvuldig werden behouden en versterkt. 15 jaar na deze transformatie, in een toevallig moment van serendipiteit, ontdekten Wim en Lieve dit verborgen pareltje. Het was liefde op het eerste gezicht voor dit bijzondere duo. Zij zagen onmiddellijk het enorme potentieel van dit domein als een plaats voor rust, heling en persoonlijke groei. Nu vormt dit landhuis, genesteld in de rustgevende schoonheid van de natuur, de perfecte achtergrond voor hun sessies en workshops. Het is een plaats waar de tijd lijkt stil te staan, een toevluchtsoord waar men zich kan losmaken van de alledaagse hectiek en volledig kan onderdompelen in de ervaring van persoonlijke verrijking en innerlijke rust. Deze locatie is niet zomaar een plaats; het is een ervaring, een reis, een bestemming die uitnodigt tot verkenning, ontspanning en transformatie. Unfold yourself nodigt u uit om deel te nemen aan deze magische plek, waar de geschiedenis en de natuur samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Schermafbeelding 2021-11-05 om 17.08_edited.jpg
bottom of page