top of page
WildStories-036.jpg

Sonische helingssessies ​

Klankschaaltherapie, ook bekend als klankschaalmassage of klanktherapie, is een vorm van geluidstherapie waarbij Tibetaanse klankschalen en soms andere instrumenten worden gebruikt om geluid en trillingen te genereren. Deze therapie is gebaseerd op het principe dat elk deel van ons lichaam een eigen natuurlijke frequentie heeft en dat geluidstrillingen kunnen resoneren met deze frequenties om een harmonieuze balans te bevorderen

Tijdens een sonische helingssessie worden de schalen op of nabij het lichaam van een cliënt geplaatst en zachtjes aangeslagen of gewreven. Dit creëert een reeks geluiden en vibraties die ontspanning en welzijn bevorderen. De geluidsgolven die door de klankschalen worden geproduceerd, dringen diep door in het lichaam en kunnen helpen om stress en spanning te verminderen, de bloedsomloop te stimuleren, en mentale helderheid te bevorderen.

De therapie wordt vaak beschreven als een meditatieve en rustgevende ervaring. Het doel is om een staat van diepe ontspanning en innerlijke vrede te creëren, waardoor het lichaam kan regenereren en zelfhelende processen kan activeren. Sonische helingssessies worden ook gebruikt voor emotionele zuivering, verlichting van angst en depressie, en kan bijdragen aan het verbeteren van de slaapkwaliteit.

WildStories-025.jpg
WildStories-027.jpg

Vermindering van stress en angst: Helpt bij het verlagen van stressniveaus en het verminderen van angstgevoelens, wat bijdraagt aan mentaal welzijn.

 

Bevordering van diepe ontspanning: Creëert een staat van diepe ontspanning, die zowel het lichaam als de geest tot rust brengt.

 

Verbetering van slaapkwaliteit: Kan helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit, wat zowel fysieke als mentale gezondheid ten goede komt.

 

Verhoogde mentale helderheid: Stimuleert mentale helderheid en focus, wat kan leiden tot betere besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden.

 

Emotionele zuivering: Ondersteunt het proces van emotionele zuivering, wat bijdraagt aan emotionele balans en stabiliteit.

Vermindering van fysieke spanningen: Helpt bij het loslaten van fysieke spanning en kan spierontspanning bevorderen.

 

Stimulatie van creativiteit: Kan creatieve denkprocessen stimuleren en inspiratie bevorderen.

Balans in energievelden: Helpt bij het in evenwicht brengen van de energievelden van het lichaam, wat bijdraagt aan algeheel welzijn.

 

Versterking van het zelfgenezend vermogen: Ondersteunt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 

Verhoging van zelfbewustzijn en intuïtie: Bevordert een groter zelfbewustzijn en intuïtie, wat kan leiden tot persoonlijke groei en zelfinzicht.

WildStories-029.jpg

Wat mag je verwachten?

Elke sessie met Lieve begint met een warm en open kennismakingsgesprek.

Dit moment stelt jou in staat om Lieve als facilitator te leren kennen, en geeft Lieve de gelegenheid om een inzicht in jouw wereld te krijgen. Samen stappen jullie even uit de dagelijkse drukte en nemen de tijd om te vertragen en bewust in je lichaam te landen met behulp van een ademhalingsoefening.

Voor het klankbad- of sonische helingssessies blijven alle kleren aan. Het is aanbevolen om losse en comfortabele kleding te dragen voor een optimale ervaring.

De klanken en trillingen, vakkundig geleid door Lieve, helpen je om je hoofd leeg te maken, stress en spanning los te laten, en een diepe staat van rust en ontspanning te bereiken.

Een sessie met Lieve duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, gedurende welke je een reis van innerlijke rust en verjonging ervaart. Na afloop zul je een merkbare verandering voelen: een toegenomen ontspanning, meer energie, en een verbeterde slaapkwaliteit. De effecten van de klanken en trillingen kunnen ook positief werken op eventuele concentratieproblemen. Bovendien heeft deze ervaring een gunstige invloed op je immuunsysteem en je algemene draagkracht, waardoor je je sterker en meer geaard in het leven voelt staan.

Een sessie bij Lieve is dus niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een investering in je algehele welzijn en veerkracht.

Ontdek onze exclusieve één-op-één sessies, afgestemd op uw persoonlijke ontwikkeling en groei. Kies uit twee zorgvuldig samengestelde programma's:

WildStories-023.jpg

3-Maanden Traject:

Dit programma omvat één sessie per maand gedurende drie maanden. Het is perfect voor diegenen die een gerichte impuls willen geven aan hun persoonlijke of professionele groei.

240 euro

Bedragen kunnen flexibel worden verdeeld over elke sessie.

WildStories-038.jpg

6-Maanden Intensief Traject

Voor een diepere en langdurigere transformatie bieden we één sessie per maand gedurende zes maanden. Dit uitgebreide traject is ideaal voor wie grondige en blijvende veranderingen in hun leven wil bewerkstelligen.

420 euro

Bedragen kunnen flexibel worden verdeeld over elke sessie.

Elk traject is ontworpen om u te begeleiden en te ondersteunen bij uw unieke uitdagingen en doelen.

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Met onze één-op-één sessies investeert u in uzelf, uw welzijn en uw toekomst.

Neem contact op

Contra-indicaties: 

Alhoewel zo een klankschaalsessie erg rustgevend is, kan deze best wel intens zijn. Daarom is het beter om geen klankschaal sessie te ondergaan als je lijdt aan epilepsie, een hoge bloeddruk of hartritmestoornissen. Ook is het minder aangeraden voor mensen die gevoelig zijn aan een trombose, een pacemaker hebben en zwanger zijn.

WildStories-019.jpg
bottom of page